TANÁCSADÁS

Kérdése van?


Írja meg nekünk és mi válaszolunk


Legfrissebb kérdés:

Tisztelt áruház! Érdeklődni szeretnék a konyhabútorok áráról. Szeretném még...

Válasz megtekintése >

Összes kérdés és válasz >

MALÉV LOUNGE

MALÉV LOUNGE


MALÉV LOUNGE MALÉV LOUNGE MALÉV LOUNGE MALÉV LOUNGE

Tovább képekhez kattintson a képre

A Budapest Airport SkyCourt 2011. március 18.-i megnyitóján és az ezt követő két nyílt napon sokan megtekinthették a MALÉV megújult business váróját. Mint minden, persze ez is az ízlés dolga, fogalmazza meg a tudósító, de a Lounge-ot tervező belsőépítész igen komoly munkát végzett a Malévnak, így egy olyan várója lett amelyre méltán lehetnek büszkék One World szerte. Külön tábla mutatja, hogy az átadott helyiséget az One World légiszövetség mellett a Sky Team és a Start Alliance légitársaságai is használhatják.
A MALÉV LOUNGE megtervezett belső kapuit és burkolatait a BBS TREND Bútoripari Kft készítette. A kecses, a derékszögeket nélkülöző, felül íves kapuk belsejében kerültek elhelyezésre a recepció mögötti szekrények, a ruhatárolók, valamint a katalógustartó elemek, míg a külső ívekben a tájékoztató monitorok, valamint a magas kárpitozott ülések nyertek beépítést.
A kapuk burkolatai tűzálló faforgácslapból, Makassár Ében furnérral és tűzálló lakkos felületkezeléssel készültek. Egyedi jellegét mi sem mutatja jobban, mint a burkolat több mint 600 db egyedi alakú és kiképzésű táblából valósult meg.
A BBS TREND Bútoripari Kft ezzel is bizonyította, hogy a magas színvonalú szállodák bútorainak és közösségi tereinek készítése mellett, a nagyon kevesek által vállalható egyedi látványelemeket tartalmazó munkák készítésére is alkalmas, és együtt tud működni az ilyen színvonalasan megtervezett munkákban együtt dolgozó és  a végeredményben egységes elképzelést teljesítő cégekkel, biztosítva ezzel az igen magas színtű kivitelezést.
A munka színvonalát legjobban az első fotók bizonyítják.

Mátészalka, 2011-03-27
 

Vissza a referenciák listájához  <
Európai Regionális Fejlesztési Alap GDPR

HÍREK A BÚTOROK VILÁGÁBÓL

Duális képzés

2015-01-23

 Bizonytalan vagy a pályaválasztást illetően? Érdekelnek a műszaki területek? Hallottál már a duális, azaz a gyakorlatközpontú képzésekről?
Tovább olvasom >

Irodaszék és az íróasztal követelményei

2013-09-09

 Irodaszék és az íróasztal követelményei

 Irodaszék és az íróasztal követelményei...
Tovább olvasom >


SZAVAZÁS

Általában milyen anyagból készült bútorokat szokott vásárolni?