TANÁCSADÁS

Kérdése van?


Írja meg nekünk és mi válaszolunk


Legfrissebb kérdés:

Tisztelt áruház! Érdeklődni szeretnék a konyhabútorok áráról. Szeretném még...

Válasz megtekintése >

Összes kérdés és válasz >

Minden napra egy tipp


Szeretne bútort vásárolni? Kíváncsi a legújabb lakberendezési trendekre? Ön jó helyen jár! Forduljon szakértőinkhez az online tanácsadás rovatban, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön a legfrissebb akcióikról.

Az irodaszékek, fotelek műanyag alkatrészeit frissítsük fel szilikon tartalmú ápolószerekkel, ettől szinte megújul székünk.

A térdelőszék, vagy térdeplőszék egy olyan ergonomikus szék, ami a használata közben egy térdelő-ülő pozíció révén önkéntelenül is helyes, egyenes testtartásra kényszerít bennünket, megváltoztatja a testünk feszültségeloszlását és enyhíti a gerincoszlopra nehezedő terhelést.

A furnérozott íróasztalok felülete kemény és strapabíró, ezért elég masszívan ellenáll a külső mechanikai hatásoknak, nem keletkeznek rajta olyan könnyen sérülések.

Kemény padozatú helyiségbe és parkettára válasszon gumírozott görgőt a székhez. Így elkerülheti a padlófelület sérülését, karcolódását. Ugyanakkor használat közben csökken a görgők zaja is.

Mivel a konyhában elengedhetetlen a tisztaság és higiénia, nagyon népszerűek a rozsdamentes acél- és üvegpultok, rejtett fogantyúk, amelyek, mivel tökéletesen illeszkednek a bútorok felületeihez, még inkább csökkentik a szennyeződés veszélyét .

A főzőtér megvilágítására is érdemes komoly hangsúlyt fektetni. Fontos, hogy a konyhát az általános megvilágítás mellett pultra irányított fényekkel, neon vagy spotlámpákkal is felszereljük, hiszen munkavégzés közben szükség van helyi lámpafényre.

A konyha egyes elemeit – a mosogatót, a szekrényt, az előkészítő pultot – érdemes méretre szabatni: ezzel nem csak egyedibbé, de kényelmesebbé is tehetjük a főzőhelyiséget.

A sötét fából készült bútorokon keletkező karcolásokat sötét cipőkrémmel lehet hatékonyan eltűntetni. A gyermekek által használt zsírkréta vagy filctoll is megteszi.

A cseresznye bútorok karcolásait vöröses cipőkrémmel kenjük be, persze csak ha megegyezik a fa színével, de egy ecsettel felvitt sötét jód is kíváló.

A világos fákat kezeljük természetes színű cipőkrémmel, vagy jódot keverjünk el egyenlő százalékban denaturált alkohollal és ezzel ecseteljük be.

Vissza a főoldalra  <
Európai Regionális Fejlesztési Alap GDPR

SZAVAZÁS

Általában milyen anyagból készült bútorokat szokott vásárolni?