Hogyan változnak a kutyák az évek során? Előtte-utána: Édes kutyás átalakulások

hirdetes

A legédesebb előtte-utána fotók kutyákról

SzSz

A mostanában jött sok rossz között, néha nem árt, ha kizökkenünk. Ezért is szedtük össze mostani összeállításunkat a legédesebb kutyás átalakulásokról.

Előtte-utána: Édes kutyás átalakulások

A mostani helyzetre való tekintettel, egyre több olyan cikket olvashatunk, amelyben csak a járvánnyal kapcsolatos témát taglalják. Persze, jó, ha képben vagyunk mindenről, de a folyamatos hírkeltés egy idő után sok lesz és valami pozitív dologra vágyunk. Az otthoni teendők ellátása és a főzés mellett, kell egy kis változás az ember életébe, így a karantén időszakában. Éppen ezért gondoltunk arra, hogy kicsit kizökkentünk egy aranyos összeállítással, ahol kedvenceink előtte-utána fotóit láthatjuk arról, ahogyan felcserepedtek. Az emberek esetén is rendkívül kedveltek ezek az összeállítások, és nagyon viccesek tudnak lenni. A kutyusoknál viszont igencsak szívmelengető, megmosolyogtató képsorokat állíthatunk össze. 

Az ember ételébe, amikor egy kiskutya érkezik, az mindig nagyon örömteli tud lenni. A kiskutyák rendkívül aranyosak. Amikor új családtag érkezik a házhoz, a napunk nagy részében őt csodáljuk, figyelünk rá, és próbáljuk elfogadtatni vele új környezetét, otthonát. Az első napokban különös gondoskodást igényelnek, szinte állandó felügyelet mellett, ahogyan csak egy gyerek esetén. Kedvenceinkről ilyenkor rengeteg fotót készítünk, hogy megörökíthessük a legédesebb pillanatokat. Ezek a pillanatok aztán akkor válnak igazán különlegessé, ha a későbbiek folyamán ugyanott, már felnőtt kutyusként is lefényképezzük kedvencünket. Ettől igazán aranyos összeállítások születhetnek. 

hirdetes

A következő összeállításunk során a gazdák nem csak a kölyökkori képeket örökítették meg, de hasonló beálllításban a kutyák felnőtté cseperedését is. Lássuk ezeket az igazán aranyos átalakulásokat!

hirdetes

Az édes, mosolygós fotók között, Te is biztosan megtaláltad a kedvenc összeállításodat. A fotók között több esetben ugyanolyan beállításban találhatjuk meg a kutyusokat egyedül vagy éppen gazdájukkal együtt lefényképezve. Rendkívül édesek mindannyian.

Reméljük, tudtunk egy kis mosolyt csalni a Te arcodra is a képeket nézegetve! Ha pedig ez sikerült, akkor csalj mosolyt Te is barátaid, családtagjaid arcára és oszd meg összeállításunkat velük is! :)

További összeállítást találhatsz ITT is olyan kutyusokról, akik ételt próbálnak kikönyörögni gazdájuktól. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


cukorrépa-betakarító gépek

mindazoknak a gépi eszközöknek, berendezéseknek összefoglaló elnevezése, amelyek a cukorrépa... Tovább

burokban születés

a magzataburok az —> elléskor nem reped meg és a magzat abba zárva jut a külvilágra.... Tovább

Tovább a lexikonra